φονιάδες με κουστούμια

με λίγα λόγια για να τελειώνουμε με τα παραμύθια τoυς:
η
Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας ανάκοινωσε σε ημερίδα της τα αποτέλεσματα της ερευνάς της για την λειτουργία των μονάδων εντατικής θεραπείας.

Χρειαζόμαστε σα χώρα 2000-3000 κλίνες εντατικής και διαθέτουμε περί τις 500! Πάνω από 200 κρεβάτια, έτοιμα προς χρήση, που τα πληρώσαμε ακριβά (πάνω από 150.000 ΕΥΡΩ το καθένα τους) δεν λειτουργούν για λόγους καθαρής κακοδιοίκησης. Αν είχαμε και τα 2000 με 3000 κρεβάτια ,με πρόσληψη του ανάλογου προσωπικού θα ειχαν σωθεί περίπου 30000 άνθρωποι (ίσως η μάνα μας ,ο πατέρας μας ,ένας φίλος) μόνο το 2008. Δηλαδή μια πόλη με το πλυθησμό της Λειβαδιάς.

Ασφαλώς,άνθρωπος του υπουργείου δεν έχασε καθόλου χρόνου και βγήκε επίσημα να διαψεύσει τα στοιχεία της έρευνας,χαρακτηρίζοντάς τα μη επιστημονικά τεκμηριομένα.
φυσιολογική η αντίδρασή τους,αφού αυτοί και τα τσιράκια τους,αν έχουν ένα τροχαίο ,θα κάνουν τα τηλεφωνάκια τους και το πρόβλημά τους θα λυθεί.Εχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε θέμα τύχης αν θα ζούμε και αύριο,

Απάντηση όμως δεν δόθηκε ούτε θα δωθεί στις οικογένειες όσων έχασαν τους δικούς τους επειδή η κυβέρνηση προτιμάει ,αντί να προσλάβει νοσηλευτές και γιατρούς, να χαρίζει λεφτά για ημερίδες,ταξίδια,καμπάνιες ενημέρωσης,να προσλαμβάνει αγροφύλακες που φυλάνε εγκαταλειμμένα χωράφια,να αγοράζει λιμουζίνες και να κάνει δεξιωσούλες θλιβερές βουτηγμένες στη ματαίοτητα της καθωσπρεποσύνης .

Θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως αν,όπως τα βάλαμε με τους δολοφόνους μπάτσους,να κατεβαίναμε στο δρόμο εναντίων των δολοφόνων με τα κουστούμια που επειδή οι φόνοι που κάνουν δεν είναι με πιστόλι,περνάνε στο ντούκου.

Οταν οι αποφάσεις που παίρνει κάποιος οδηγούν κάποιον άλλον στο θάνατο,τότε αυτός είναι δολοφόνος
.

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους πλέον.

Κάτω οι κυβερνήσεις των δολοφόνων.